Een EasyFloat aanlegsteiger voor privé gebruik!

Bent u op zoek naar een eigen aanlegsteiger en/of roeivlot?

Dan bent u bij EasyFloat aan het goede adres. Ons systeem is duurzaam, onderhoudsvrij en eenvoudig uit te breiden. De pontons zijn leverbaar in diverse afmetingen en zeer geschikt voor een roeiboot, kano/kajak, supboard, zeilbootje, sloepje of als zwemvlot.


Prijzen vanaf € 980 voor een ponton 1.20 x 3.00 meter, af Roosendaal en ex 21% BTW.

vrijblijvende offerte

Waarom zou u voor een EasyFloat ponton kiezen?

Onze pontons zijn geschikt voor verschillende doeleinden, waaronder ook voor privé gebruik!
De voordelen van EasyFloat pontons op een rijtje:

 • Laag gepositioneerd op het water
  De EasyFloat pontons hebben een totale hoogte van 0,22 cm. De pontons steken ca. 15 cm boven de waterlijn uit waardoor het makkelijk is om in- en uit te stappen.
 • Onderhoudsvrij
  De pontons zijn eenvoudig schoon te krijgen met water en kunnen probleemloos heel het jaar door in het water blijven liggen.
 • Anti-slip oppervlak voor extra veiligheid
  De pontons zijn voorzien van een anti-slip oppervlak voor extra veiligheid.
 • Leverbaar in diverse afmetingen
 • Complete levering en plaatsing
  Graag verzorgen we de hele opdracht van begin tot eind. Voor de levering en de plaatsing houden we de wensen van de klant als leidraad.
 • Uitbreidmogelijkheden voor de toekomst Mocht u uw ponton willen uitbreiden, dan is dat mogelijk met de leverbare koppelstukken van EasyFloat. Hiermee kunt u zowel in de lengte als in de breedte uw ponton uitbreiden.
 • Stabiel met een hoog draagvermogen De combinatie van flexibel in gebruik maar toch stabiel met een hoog draagvermogen maken de EasyFloat pontons inzetbaar voor diverse doeleinden.
 • Lange levensduur
  De pontons hebben bij normaal gebruik een levensduur van zeker 20 jaar. Bij onverhoopte schade zijn de onderdelen makkelijk te vervangen door het modulair systeem dat EasyFloat hanteert.

Voorbeelden van privé aanlegsteigers en roeivlotten

Wij zijn een SBB Erkend leerbedrijf