Drijvende steigers, zeil-, kayak en roeivlotten voor watersport

Roeivlotten voor verenigingen en organisaties

Niet alleen diverse roeiverenigingen in Nederland en Belgisch Vlaanderen, maar ook de organisatie van Amsterdam City Rowing en het WK Roeien weten EasyFloat pontons te vinden voor extra roeivlotten voor hun evenementen of regatta’s.
Zo hebben we extra roeivlotten geleverd voor o.a. de Heineken Vierkamp, The Head of the River Amstel, de Varsity, de Ringvaart Regatta, de Tromp Boat Races en vele anderen.

Voor het WK Roeien 2014 hebben we het mobiele startvlot voor de para-roeiers geleverd, zodat zij konden starten op de 1000 meter en finishen als alle andere roeiers. Dit mobiele startvlot bestond uit een dagelijks snel verplaatsbaar ponton van 2.40 x 115 meter!

Vlotten voor kanoën en kajakken

We worden ook steeds vaker ingezet bij kano- en kajak wedstrijden, als loopbruggen voor de scheidsrechters.

Inmiddels liggen er vaste roeivlotten bij de Gentse Roei- & Sportvereniging, Gemeente Hasselt en RV Voorne-Putten.
Bij RV Hemus in Amersfoort is hun EasyFloat roeivlot van 3.60 x 20 meter inmiddels op de nieuwe locatie uitgebreid naar 86 meter roeivlot. Een indrukwekkend geheel.Roeivereniging Hemus heeft inmiddels al een jaar of zes ervaring met de pontons van EasyFloat. Deze hebben precies de goede breedte en hoogte om gemakkelijk in en uit de roeiboot te stappen en zonder problemen aan te leggen. We zijn bovendien heel tevreden over de manier waarop leverancier Dutchfloat meedenkt om de pontons in onze situatie op een goede wijze aan de wal te bevestigen. Uit alles blijkt dat Dutchfloat begrijpt waar roeiverenigingen behoefte aan hebben.
Piet Kunst, Voorzitter Het Huis van de Watersport,
Marco van der Eijk, Penningmeester het Huis van de Watersport
RV Hemus Amersfoort
Kanosteiger van EasyFloat voor sportcentrum Puytenbroeck

Kanosteiger enthousiast ontvangen

De aan het Prov. Sportcentrum Puytenbroeck geleverde kanosteiger werd door de jeugd direct enthousiast in gebruik genomen.

Kano/kajak steiger van EasyFloat in De Nete, België

Tweede EasyFloat kano/kajak steiger in de Nete, België

Na een eerste kano/kajaksteiger voor Camping Houtum in Kasterlee, hebben we gisteren een tweede kano/kajak steiger mogen leveren aan De Ark van Noë in Lichtaart, België.

Werkvlot voor inspectie brug

Nieuw roeivlot RV De Krom

Roeivereniging De Krom heeft haar oude houten vlot vervangen door een EasyFloat roeivlot. Regelmatig onderhoud aan het vlot behoort hiermee tot de verleden tijd.

Mobiel startvlot WK roeien 2014

EasyFloat pontons zijn ingezet als mobiel startvlot voor de para-roeiers op het WK Roeien 2014 in Amsterdam.
De afmeting van 2.40 x 115 mtr werd driemaal daags binnen 15 minuten versleept met behulp van slechts 2 coachbootjes.